Direct een aannemer nodig in Haarlem? Bel 075 300 1716 Of vul het formulier in

Woonkamer uitbouwen Haarlem Wij staan in Haarlem voor u klaar!
Een Aannemer
Werkzaam in Haarlem, hoofdvestiging Wormerveer

Woonkamer uitbouwen Haarlem

Wilt u meer ruimte en comfort in uw woning? Overweeg dan een uitbouw van uw woonkamer. Van meer leefruimte tot een open keuken of een speelkamer voor de kinderen, een uitbouw biedt u diverse mogelijkheden. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. ondersteunen we u volledig bij het realiseren van uw uitbouwdromen.

Uw woonruimte kan aanzienlijk uitbreiden en uw comfortniveau verbeteren met een uitbouw van de woonkamer. U kunt uw huis aanpassen aan nieuwe behoeften zonder te hoeven verhuizen. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. zetten we ons in om uw perfecte uitbouw te realiseren in Haarlem.

Waarom uw woonkamer uitbouwen?

Meer ruimte: Creëer een extra eetgedeelte, speelruimte voor de kinderen of een gezellige zithoek. Lichtinval verbeteren: Meer daglicht in huis met een schuifpui of grote ramen. Verhoging van de woningwaarde: Een goed uitgevoerde uitbouw kan de waarde van uw woning aanzienlijk verhogen.

Meer leefruimte: Ontdek het toegevoegde comfort en de extra ruimte van een uitbouw, ideaal voor opgroeiende families. De kosten voor een woonkameruitbouw verschillen aanzienlijk, afhankelijk van de grootte, het type uitbreiding en de materialen die nodig zijn. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. bieden wij u een kostenopgave zonder verstopte kosten.

Vergunningen en regelgeving

De meeste uitbouwen aan de achterzijde van uw huis hebben geen vergunning nodig, zolang ze binnen de voorgeschreven afmetingen vallen. Het is altijd slim om dit vooraf te controleren bij de gemeente van Haarlem om onaangename verrassingen te vermijden. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. zorgen wij ervoor dat u geholpen wordt met het aanvragen van de noodzakelijke vergunningen, indien dit vereist is.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is uw aannemer in Haarlem

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. in Haarlem zetten wij ons in om uw uitbouwwensen te vervullen. Neem vandaag nog contact op met ons team voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek wat er mogelijk is voor uw woning. Neem contact met ons op via 075 300 1716 of het formulier hier beneden.

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1716

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.