Direct een aannemer nodig in Haarlem? Bel 075 300 1716 Of vul het formulier in

Werkzaam in Haarlem, hoofdvestiging Wormerveer

Garage bouwen

garage op maat Haarlem

Met A.S.P. Timmerwerken B.V. kunt u uw garage geheel naar uw eigen wensen laten aanpassen. Er zijn diverse mogelijkheden wat betreft afmetingen, materialen, dakvormen en extra features. Samen met u creëren we een garage die perfect is afgestemd op uw wensen en behoeften.

Garage bouwen Haarlem

Een garage bouwen is een slimme investering die ook zorgt voor een hogere waarde van uw huis. Een garage biedt niet alleen opbergruimte, maar beschermt ook uw voertuigen. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. werken we eraan om uw droomgarage in Haarlem te bouwen.

Extra opbergruimte

Een van de grootste voordelen van een garage is dat u extra opbergruimte heeft. De garage biedt plaats aan uw auto, evenals aan fietsen, tuinmeubilair, gereedschap en andere spullen die u niet binnen wilt hebben. Wilt u altijd alles binnen handbereik hebben? Zorg dan voor een goed georganiseerde garage.

Bescherming voor uw auto

In een garage is uw auto optimaal beschermd tegen de elementen. Uw voertuig blijft in goede conditie door een veilige en droge stalling, wat de levensduur verlengt. Naast de andere voordelen hoeft u 's winters niet te krabben en 's zomers niet een hete auto in.

Verschillende soorten garages

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. heeft u de keuze uit meerdere soorten garages die wij voor u kunnen bouwen. Zo komt u tot een keuze die precies past bij wat u zoekt en wat u te besteden heeft. Hieronder bespreken we diverse veelvoorkomende opties.

Houten garages

Een garage van hout biedt een gezellige en natuurlijke aanvulling op uw huis. Door te kiezen uit een variëteit aan houtsoorten en afwerkingen, kunt u de garage naar wens aanpassen. Kies voor hout voor uw garage, omdat dit duurzame materiaal een fijne temperatuur behoudt door goede isolatie

Stenen garages

Een stenen garage biedt duurzaamheid en stevigheid, waardoor het nauwelijks onderhoud vergt. U profiteert van uitmuntende isolatie en brandveiligheid met een stenen garage. Dankzij de keuze uit diverse bouwstijlen en afwerkingen, kunt u uw garage perfect laten aansluiten bij de uitstraling van uw woning.

In Haarlem levert A.S.P. Timmerwerken B.V. alleen garages op maat, geen prefab opties zijn beschikbaar. Ons vakgebied is aanbouw, verbouw, renovatie en maatwerk dakkapellen. A.S.P. Timmerwerken B.V. levert met trots vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service.

Het bouwproces van een garage

Bij de bouw van een garage is zorgvuldige planning en uitvoering onontbeerlijk. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. bieden we complete begeleiding, van begin tot eind. Het eerste wat we doen, is samen een ontwerp maken dat aansluit bij uw wensen en behoeften.

We zetten samen de plaats, de afmetingen, de gekozen materialen en eventuele extra functies zoals stroom en water vast. We zorgen er daarna voor dat er een specifiek plan en een offerte geheel op maat klaar zijn. Om een garage te bouwen heeft u in veel gevallen een vergunning nodig.

Na het afronden van de voorbereidingen, gaan we van start met de bouw van uw garage. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. zorgt ons ervaren team voor een efficiënte en zorgvuldige bouw van uw garage, volledig volgens de hoogste kwaliteitsnormen. De bouwtijd voor een garage verschilt per type garage en de specifieke wensen en eisen.

Na de bouwfase gaan we verder met de afwerking en installeren we extra functies, zoals een elektrische garagedeur of verlichting. Als de bouw en afwerking eenmaal klaar zijn, leveren we de garage op en doen we een eindcontrole om te waarborgen dat alles klopt met uw wensen. Als er na de oplevering nog vragen of problemen zijn, helpen we u graag verder.

Contact opnemen met A.S.P. Timmerwerken B.V.

Bent u geïnteresseerd in de bouw van een garage in Haarlem? Kom vrijblijvend met A.S.P. Timmerwerken B.V. in contact voor advies. Bel ons op 075 300 1716 of vul het formulier op deze website in voor meer informatie.


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1716

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor garage bouwen?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!