Direct een aannemer nodig in Haarlem? Bel 075 300 1716 Of vul het formulier in

Keuken aanbouw Haarlem Wij staan in Haarlem voor u klaar!
Een Aannemer
Werkzaam in Haarlem, hoofdvestiging Wormerveer

Keuken aanbouw Haarlem

Een keukenuitbreiding is een uitstekende manier om meer ruimte en comfort in uw woning te creëren. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. zien we de keuken als meer dan slechts een kookruimte; het is het hart en ziel van uw huis. En een goede voorbereiding is essentieel voor een succesvol bouwproject naar uw droomkeuken.

Wat zijn uw specifieke eisen voor de nieuwe keuken en wat is de beste locatie voor plaatsing? Kunt u de woonkeuken behouden op dezelfde plek, of is een uitbreiding naar een nieuwe locatie noodzakelijk binnen uw huis? Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. bieden we u de ondersteuning die nodig is om deze vragen te beantwoorden en een passend plan te maken dat voldoet aan uw wensen en in uw budget past.

Vergunningsvereisten

Voordat u met de bouw start, moet u nagaan of een bouwvergunning noodzakelijk is. Dit kan afhangen van de omvang van de uitbouw en de structurele veranderingen die nodig zijn. Meestal is voor een keukenuitbouw geen vergunning nodig, maar het is altijd raadzaam om dit bij de gemeentelijke instantie in Haarlem te verifiëren.

Verschillende uitbouwmogelijkheden

Glazen uitbouw: Verbeter uw woning met een lichte, open ruimte door veel glas te gebruiken. Dit serre-achtige ontwerp kan moeiteloos overgaan in de tuin. Traditionele aanbouw: Deze uitbouw heeft een plat dak met eventueel een lichtstraat om meer daglicht binnen te laten. Keuken met tuinverbinding: Openslaande deuren naar de tuin bieden een naadloze overgang van binnen naar buiten, ideaal om te genieten van de zomermaanden.

Kosten van een keukenuitbouw

De kosten voor een keukenuitbouw kunnen verschillen op basis van de afmetingen, de gebruikte materialen en de extra opties zoals verlichting en isolatie. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. bieden we maatwerkoplossingen die passen bij uw budget. Tijdens de eerste afspraak bespreken we uw voorkeuren en geven we een nauwkeurige kostenindicatie, zodat u een duidelijk overzicht heeft van de te verwachten uitgaven.

De perfecte keukenuitbouw met A.S.P. Timmerwerken B.V.

Het aanbouwen van een keuken in Haarlem is een spannende en waardevolle investering in uw woning. Met de juiste planning, nauwkeurige uitvoering en het advies van A.S.P. Timmerwerken B.V. kunt u een functionele en stijlvolle ruimte creëren die geheel aan uw wensen voldoet. Vanaf het beginontwerp tot aan de fijnste afwerkingen, wij zetten ons in om uw project succesvol af te ronden.

Wij zijn beschikbaar om u te adviseren en te leiden naar de juiste keuzes voor uw specifieke situatie. Neem gerust contact op via 075 300 1716 en zie wat wij voor u kunnen doen. Uw droomkeuken realiseren is makkelijker dan u denkt!

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1716

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.