Direct een aannemer nodig in Haarlem? Bel 075 300 1716 Of vul het formulier in

Werkzaam in Haarlem, hoofdvestiging Wormerveer

Woning verbouwen Haarlem

Woningrenovaties kunnen opwindend en zeer belonend zijn. We bij A.S.P. Timmerwerken B.V. snappen dat het aanpassen van uw woning naar uw eisen en wensen belangrijk voor u is. Wij zijn hier om u te helpen, of uw plannen nu een kleine kamerverbouwing of een complete woningrenovatie zijn.

Waarom uw woning verbouwen?

Vaak kan een verbouwing nodig of gewenst zijn, en daar kunnen diverse redenen voor zijn. Misschien wilt u meer plek om te leven, de opzet van uw huis verbeteren, of zorgen voor een modernere uitstraling van uw interieur. Een ander belangrijk voordeel van een verbouwing is dat het de waarde van uw huis kan vergroten, waardoor het een waardevolle investering voor later is.

Creëer meer leefruimte

Het uitbreiden van de woonruimte is voor vele huiseigenaren de motivatie om een verbouwing te starten. Dit kan bijvoorbeeld gerealiseerd worden door een uitbouw aan de achterkant van het huis, het plaatsen van een dakkapel op zolder of door het combineren van twee kamers. Met onze uitgebreide projectervaring bij A.S.P. Timmerwerken B.V., kunnen we u de meest geschikte oplossing voor uw situatie in Haarlem aanbevelen.

Moderniseren

Een gebruikelijke reden voor een verbouwing is het moderniseren van het huis. U kunt de keuken of badkamer opknappen, nieuwe vloeren laten leggen of oude installaties vervangen. Denk aan moderniseringen voor een comfortabeler huis en een betere energie-efficiëntie.

Keukenrenovatie

Meestal is de keuken het hart van de woning, waardoor het woongenot merkbaar kan verbeteren. Of u nu een nieuwe keuken of een renovatie van uw bestaande keuken wenst, Bij ons bent u aan het juiste adres voor het realiseren van uw droomkeuken.

Badkamerrenovatie

Uw woning kan een frisse en luxe uitstraling krijgen met een nieuwe badkamer. Wij staan klaar om u te informeren over de nieuwste trends en materialen, en zorgen daarbij voor een zorgvuldige en efficiënte installatie. Ook een extra badkamer of toilet in uw woning laten plaatsen, is mogelijk.

Uitbouw en aanbouw

Door een uitbouw of aanbouw kunt u meer ruimte krijgen in uw woning, zonder te hoeven verhuizen. Onder mogelijkheden verstaan we bijvoorbeeld een uitbreiding van de woonkamer, een serre of een extra slaapkamer. U kunt bij A.S.P. Timmerwerken B.V. rekenen op hulp van het begin tot het einde, van de fundering tot het dak.

Zolderverbouwing

Een zolder die nu ongebruikt blijft, kan in veel huizen worden omgebouwd tot extra leefruimte. Door het plaatsen van een dakkapel of dakraam kunt u de zolder omtoveren tot een volwaardige extra kamer, zoals een slaapkamer, kantoor of speelkamer. Hoewel een verbouwing een aanzienlijke investering vereist, kunnen de voordelen op de lange termijn groot zijn.

Contact opnemen met A.S.P. Timmerwerken B.V.

Wilt u uw huis in Haarlem graag verbouwen? Neem contact op met A.S.P. Timmerwerken B.V. voor een persoonlijk advies en een op maat gemaakte offerte. Wij kijken ernaar uit om uw droomwoning samen te bouwen!


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1716

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor woning verbouwen?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!