Direct een aannemer nodig in Haarlem? Bel 075 300 1716 Of vul het formulier in

Werkzaam in Haarlem, hoofdvestiging Wormerveer

Schuur bouwen

Schuur bouwen Haarlem

Het bouwen van een schuur is een geweldige manier om extra opslagruimte te maken en uw tuin te verfraaien. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. begeleiden we u stap voor stap bij het realiseren van uw ideale schuur in Haarlem. Hieronder vindt u uitgebreide informatie over de voordelen, soorten schuren en het bouwproces.

Wij staan u bij in het verkrijgen van noodzakelijke vergunningen en zorgen ervoor dat het ontwerp voldoet aan de bouwvoorschriften van Haarlem. Omdat alle voorbereidingen getroffen zijn, kunnen we nu starten met de bouw van uw schuur. Ons team van experts zorgt voor een efficiënte en zorgvuldige uitvoering, zodat uw schuur voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen.

Samen kijken we naar de plek, de afmetingen, de materialen en mogelijke toevoegingen zoals stroom en water. Vervolgens werken we een minutieus plan uit en maken we een offerte die op uw wensen en behoeften is afgestemd. Het bouwen van een schuur vraagt in de meeste gevallen om een bouwvergunning.

Het bouwproces

Voor het bouwen van een schuur is precieze planning en correcte uitvoering vereist. Wij begeleiden u van start tot voltooiing bij A.S.P. Timmerwerken B.V.. Het proces begint met een ontwerp dat precies is toegespitst op uw wensen en vereisten.

Metalen schuur Haarlem

Metalen schuren bieden niet alleen stevigheid, maar gaan ook lang mee en vergen weinig onderhoud. Ze bieden uitstekende bescherming tegen de elementen en hebben minder kans op brand. Er zijn tal van kleuren en stijlen beschikbaar.

Houten schuur Haarlem

Uw tuin oogt warm en natuurlijk met de toevoeging van een houten schuur. Hout levert duurzame prestaties en sterke isolatie. Er zijn diverse houtsoorten en afwerkingen waaruit u kunt kiezen om de schuur volledig aan uw wensen te laten voldoen.

Soorten schuren

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. hebben we de expertise om u te ondersteunen in zowel het ontwerpen als het bouwen van verschillende schuursoorten. A.S.P. Timmerwerken B.V. heeft ruime ervaring in het bouwen van houten, stenen en metalen schuren. Met onze hulp bouwt u een schuur die precies voldoet aan uw specifieke wensen en financiële grenzen.

Multifunctioneel

Om ruimte in huis te besparen door spullen zoals tuingereedschap, fietsen en tuinmeubelen elders op te bergen, is een schuur een perfecte oplossing. Er zijn veel verschillende manieren waarop een schuur kan worden gebruikt. Of u nu een thuiswerkplek nodig heeft, een hobbyruimte wilt maken of een plek zoekt om te klussen, een schuur biedt de gewenste flexibiliteit.

Voordelen van een schuur laten bouwen

Wanneer u een schuur bouwt, kunt u van vele voordelen profiteren. Naast dat het extra opbergruimte biedt, kan het ook dienen als werkplek, hobbyruimte of klein kantoor. Een goed gebouwde schuur verhoogt vaak de waarde van uw woning.

Een schuur op maat

Voor een schuur die aan al uw wensen voldoet, is A.S.P. Timmerwerken B.V. uw ideale partner. Denkt u eraan om een schuur te laten bouwen in Haarlem? Meer weten over uw schuur op maat? Neem contact op via 075 300 1716 voor vrijblijvend advies.


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1716

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor schuur bouwen?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!