Direct een aannemer nodig in Haarlem? Bel 075 300 1716 Of vul het formulier in

Garage ombouwen tot woning in Haarlem Wij staan in Haarlem voor u klaar!
Een Aannemer
Werkzaam in Haarlem, hoofdvestiging Wormerveer

Garage ombouwen tot woning in Haarlem

Het transformeren van een schuur of garage in Haarlem naar een woonruimte is een uitstekende methode om extra leefruimte te verkrijgen. Of u nu op zoek bent naar een studio, een gastenverblijf of een thuiskantoor, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met de expertise van A.S.P. Timmerwerken B.V. kunt u uw project om een schuur of garage te verbouwen succesvol afronden.

Waarom een schuur of garage ombouwen?

Bovendien zal de waarde van uw eigendom door deze aanpassing aanzienlijk toenemen. Hiermee kunt u meer ruimte in uw huis creëren zonder verhuisplannen. Het is perfect voor een gezin dat uitbreidt, een werkplek thuis, of als een plek voor gasten om te blijven.

Vergunningen en regelgeving

Voordat u de verbouwing begint, zorg ervoor dat u hebt gecontroleerd of een vergunning vereist is. In veel gevallen is het een must om dit te doen, neem daarom contact op met de gemeente van Haarlem om te onderzoeken welke vergunningen en goedkeuringen u nodig hebt. U kunt starten met de verbouwing nadat u alle benodigde vergunningen heeft en de plannen zijn afgerond.

Het omzetten van een schuur of garage naar een woonruimte in Haarlem kan een veeleisende maar zeer bevredigende onderneming zijn. Met een gedetailleerde planning en de vereiste vergunningen en uitvoering, kunt u uw woning op een unieke en waardevolle manier uitbreiden. Wij bij A.S.P. Timmerwerken B.V. zijn er om u bij elk onderdeel van het proces te ondersteunen. Bel ons vandaag nog op 075 300 1716 om uw mogelijkheden te bespreken!

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1716

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.