Direct een aannemer nodig in Haarlem? Bel 075 300 1716 Of vul het formulier in

Werkzaam in Haarlem, hoofdvestiging Wormerveer

Loods bouwen Haarlem

Bent u op zoek naar mogelijkheden om een loods te bouwen in Haarlem? Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. helpen wij u graag met uw bouwplannen. Met een loods kunt u zowel een opslagruimte, werkplaats als kantoor realiseren. Wij staan u bij vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke oplevering, zodat uw project soepel verloopt zoals u dat wenst.

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. gaan we zorgvuldig om met elke stap in het bouwproces. Allereerst doen we een complete inventarisatie van wat u wilt en wat uw eisen zijn. We gaan hierna aan de slag met een ontwerp dat volledig aansluit op uw behoeften.

Het bouwproces wordt dankzij onze ervaren bouwkundigen zonder problemen uitgevoerd, terwijl we u steeds als opdrachtgever op de hoogte houden. We overleggen samen met u over uw wensen en eisen. Wat is de bedoeling van de loods? Welke afmetingen en indeling staan u voor ogen? Op basis van uw aanbevelingen realiseren wij een maatwerk ontwerp, waarbij we oog hebben voor functionaliteit, esthetiek en budget.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. staan we bekend om onze toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit. We selecteren materialen die niet alleen lang meegaan, maar ook het milieu sparen. U kunt rekenen op onze ervaren vaklieden die met oog voor detail en zorgvuldigheid werken, zodat u een loods krijgt die voldoet aan alle actuele eisen.

Diverse soorten loodsen

Ons bedrijf bouwt loodsen in diverse vormen, perfect afgestemd op uw behoeften. Opslagloodsen: Geschikt voor de opslag van verschillende soorten goederen, materialen en agrarische producten. Een bedrijfsloods: de perfecte oplossing voor productie, opslag en kantoorruimte.

Agrarische loodsen: Ideaal voor landbouwactiviteiten en opslaan van oogst en gereedschap. Heeft u bouwplannen voor een loods in Haarlem? Neem dan contact op met A.S.P. Timmerwerken B.V.. Wilt u een nieuwe loods realiseren in Haarlem? A.S.P. Timmerwerken B.V. staat voor u klaar.


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1716

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor loods bouwen?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!