Direct een aannemer nodig in Haarlem? Bel 075 300 1716 Of vul het formulier in

Dakkapel op maat Wij staan in Haarlem voor u klaar!
Een Aannemer
Werkzaam in Haarlem, hoofdvestiging Wormerveer

Dakkapel op maat

Dakkapel op maat Haarlem

Het plaatsen van een dakkapel is een uitstekende manier om meer ruimte en licht in uw woning te creëren. Wij van A.S.P. Timmerwerken B.V. begrijpen hoe belangrijk het is om een dakkapel te hebben die naadloos aansluit op uw huis en wensen. Daarom leveren wij op maat gemaakte dakkapellen in Haarlem.

Een dakkapel biedt niet alleen extra ruimte, maar ook meer licht binnen en een verbeterde luchtstroom. Dit maakt uw zolderruimte niet alleen functioneler, maar ook gezelliger om te gebruiken. De waarde van uw woning kan stijgen door een dakkapel.

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. werken wij stap voor stap zodat uw dakkapel perfect voldoet aan uw verwachtingen en woning. Bij ons eerste contact richten we ons op het doornemen van uw wensen en behoeften. Onze specialisten bieden u advies dat op u is afgestemd en begeleiden u bij het maken van uw beslissingen.

Vergunningen dakkapel

Voor de plaatsing van enkele dakkapellen is een bouwvergunning vereist. Wij staan voor u klaar om u te adviseren en te assisteren bij het verkrijgen van de vergunningen die u nodig heeft. We dragen zorg voor een correcte naleving van alle regels.

Soorten maatwerkdakkapellen

Klassieke dakkapel: Perfect voor historische woningen, deze stijl biedt een authentieke sfeer. Moderne dakkapel: Met zijn moderne en minimalistische ontwerp geeft deze dakkapel uw woning strakke lijnen. Luxe dakkapel: Voorzien van extra opties zoals geïntegreerde zonwering en hoogwaardige afwerking voor extra comfort.

Kosten van een dakkapel

De kosten voor het plaatsen van een dakkapel zijn afhankelijk van aspecten zoals de afmetingen, materiaalsoort en eventuele extra opties. Onze tarieven bij A.S.P. Timmerwerken B.V. zijn helder en we sturen u vooraf een gedetailleerde prijsopgave. De prijzen bij ons zijn scherp geprijsd en er zijn diverse financieringsmogelijkheden om het voor u betaalbaar te houden.

Droomt u van een dakkapel die helemaal naar uw wensen is in Haarlem? Voor een vrijblijvend adviesgesprek kunt u contact met ons opnemen. De specialisten bij A.S.P. Timmerwerken B.V. helpen u graag uw droomdakkapel te verwezenlijken!

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1716

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.