Direct een aannemer nodig in Haarlem? Bel 075 300 1716 Of vul het formulier in

Tuinkamer aanbouwen

Wij staan in Haarlem voor u klaar!
Een Aannemer
Werkzaam in Haarlem, hoofdvestiging Wormerveer

Tuinkamer aanbouwen Haarlem

Wilt u uw woning uitbreiden en tegelijkertijd het hele jaar door genieten van uw tuin? Een tuinkamer is dan de ideale oplossing. Ontdek het beste van binnen- en buitenleven met een tuinkamer, geschikt voor ieder seizoen. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. maken we graag werk van uw droomtuinkamer in Haarlem.

Wat is een tuinkamer?

Een tuinkamer is een semi-geïsoleerde ruimte die aan uw huis grenst met voornamelijk glas, en biedt het hele jaar door zicht op uw tuin. Dit is een uitstekende optie voor mensen die meer leefruimte wensen zonder een grote aanbouw. Uw terras kan eenvoudig worden uitgebreid met een tuinkamer, wat zorgt voor een vloeiende overgang tussen binnen en buiten.

Een tuinkamer heeft verschillende voordelen, waaronder veel natuurlijk licht: dankzij de glazen wanden en daken wordt de ruimte overspoeld met daglicht. De diverse mogelijkheden in gebruik zijn een voordeel; de ruimte kan dienen als eetkamer, lounge, werkplek of kinderspeelkamer. Snelle installatie: Een tuinkamer is vaak sneller en zonder vergunning te plaatsen dan een uitbouw.

Waarom kiezen voor A.S.P. Timmerwerken B.V.?

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. streven we naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Ons professionele team in Haarlem werkt gepassioneerd en vakkundig aan elke opdracht. Uw wensen zijn voor ons de leidraad en wij bieden oplossingen op maat die uw verwachtingen overtreffen. Neem vandaag nog contact op via 075 300 1716 en wij bespreken graag met u hoe we uw droomtuinkamer kunnen realiseren.

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1716

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.