Direct een aannemer nodig in Haarlem? Bel 075 300 1716 Of vul het formulier in

Werkzaam in Haarlem, hoofdvestiging Wormerveer

Huis laten bouwen Haarlem

Het neerzetten van uw huis is een groots en bijzonder avontuur. We weten bij A.S.P. Timmerwerken B.V. dat het zetten van deze stap een grote gebeurtenis in uw leven is. Bij ons bent u aan het juiste adres om uw droomwoning te creëren.

Waarom kiezen voor nieuwbouw in Haarlem?

Een nieuwbouwhuis geeft u veel voordelen; u kunt het huis vanaf de basis laten ontwerpen en bouwen zoals u dat wilt. Een nieuwbouwhuis wordt gebouwd volgens de meest recente bouw- en milieuvoorschriften, wat zorgt voor een energiezuinige en duurzame woning. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. garanderen wij dat uw nieuwbouwhuis in Haarlem voldoet aan alle eisen en dat u zich er meteen thuis zult voelen.

Onze ervaring reikt tot vele succesvolle projecten in Haarlem en omliggende gebieden. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. helpen we u graag met uw nieuwbouw-, verbouw- of renovatieproject. Contacteer ons zonder verplichting via 075 300 1716 en ontdek hoe wij u kunnen helpen.


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1716

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor huis bouwen?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!