Direct een aannemer nodig in Haarlem? Bel 075 300 1716 Of vul het formulier in

Verbouwen

Wij staan in Haarlem voor u klaar!
Een Aannemer
Werkzaam in Haarlem, hoofdvestiging Wormerveer

Verbouwen Haarlem

Als u in Haarlem gaat verbouwen, dan kiest u voor A.S.P. Timmerwerken B.V., uw betrouwbare partner. Wilt u uw woning, appartement, boerderij of schuur verbouwen? Wij helpen u om uw plannen waar te maken. Het team van specialisten bij A.S.P. Timmerwerken B.V. zorgt ervoor dat uw project vlot verloopt en geheel naar wens is.

Woning verbouwen in Haarlem

Door uw woning te verbouwen, kan uw leefruimte volledig aangepast worden aan uw huidige behoeften en smaak. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. zijn we bewust van hoe belangrijk uw huis voor u is. Bij ons gaat iedere verbouwing gepaard met aandacht voor fijne details en topkwaliteit.

Wilt u de keuken vernieuwen, de woonkamer uitbreiden of de badkamer moderniseren? Wij passen uw woning in Haarlem aan om helemaal aan uw wensen te voldoen. Wilt u alles weten over onze woningverbouwingen? Lees er meer over op onze woning verbouwen pagina.

Appartement verbouwen in Haarlem

Bij de verbouwing van appartementen is een bijzondere aanpak nodig door de beperkte ruimte en unieke bouwkenmerken. Bij ons bent u verzekerd van een optimale benutting van de beschikbare ruimte en een moderne, comfortabele leefomgeving. Wilt u weten wat wij voor uw appartement kunnen betekenen? Raadpleeg dan onze appartement verbouwings- pagina voor meer informatie.

Boerderij verbouwen in Haarlem

Het in goede banen leiden van een boerderijverbouwing vraagt om zowel specialistische kennis als veel ervaring. Bij de verbouwing van een boerderij is het essentieel om historische aspecten te bewaren en deze te combineren met moderne technieken. Bent u benieuwd naar de opties voor uw boerderijrenovatie? Ga naar onze boerderij-verbouwings pagina voor meer informatie.

Schuur of garage ombouwen tot woning Haarlem

Een schuur ombouwen tot woning biedt de mogelijkheid om meer woonruimte te realiseren en tegelijkertijd een rustieke sfeer toe te voegen aan uw woning. Wilt u alles te weten komen over het ombouwen van een schuur tot woning? Bezoek dan onze schuur ombouwen tot woning pagina voor gedetailleerde informatie. Bent u benieuwd naar de stappen die nodig zijn om uw schuur om te bouwen tot woning? Bezoek dan onze garage ombouwen tot woning /a> pagina voor extra informatie.

Uw partner voor verbouwingsprojecten in Haarlem

Wij van A.S.P. Timmerwerken B.V. zijn ervan overtuigd dat een grondig gesprek de basis is voor elke verbouwing. Wij beseffen dat een verbouwing een belangrijke stap is. Daarom begeleiden wij u tijdens het hele proces, vanaf de eerste ideeën tot en met de oplevering. Wij helpen u graag met uw verbouwingsplannen in Haarlem. Bel ons vandaag nog op 075 300 1716 voor een gesprek.

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1716

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.