Direct een aannemer nodig in Haarlem? Bel 075 300 1716 Of vul het formulier in

Werkzaam in Haarlem, hoofdvestiging Wormerveer

Appartement verbouwen Haarlem

Met A.S.P. Timmerwerken B.V. kiest u voor de specialist in appartementen verbouwingen in Haarlem. Of u nu uw appartement wilt aanpassen aan moderne standaarden of uw zolder ombouwen tot een gezellige woonplek, wij staan voor u klaar. Uw verbouwing verloopt soepel door onze precisie en vakbekwaamheid.

Meer wooncomfort

Een verbouwing kan zorgen voor een aanzienlijke verhoging van uw wooncomfort. Met een aangepaste indeling, nieuwe voorzieningen en verbeterde isolatie. Hierdoor voelt uw appartement als een fijnere woonplek.

Waardevermeerdering appartement

Een verbouwing uitgevoerd door professionals kan de waarde van uw appartement doen toenemen. Met de gedachte dat u uw appartement in de toekomst wilt verkopen, is dit belangrijk. Naast het verhogen van wooncomfort, leidt een goed onderhouden en modern appartement vaak tot hogere biedingen van kopers.

Keukenrenovatie appartement Haarlem

Door uw keuken te vernieuwen, krijgt uw appartement een frisse look en wordt koken leuker. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. kunt u rekenen op deskundige begeleiding voor het ontwerpen van een keuken die perfect aan uw wensen voldoet. Ook het moderniseren van uw bestaande keuken is bij ons mogelijk.

Badkamerrenovatie appartement Haarlem

Met een moderne badkamer ervaart u meer comfort en stijgt de waarde van uw appartement. Wij kunnen uw badkamer volledig vernieuwen, met nieuwe tegels, sanitair en verlichting. Uw bestaande badkamer kan eveneens worden gerenoveerd, hoewel dit afhankelijk is van de situatie.

Wilt u uw appartement verbouwen in Haarlem? A.S.P. Timmerwerken B.V. staat voor u klaar als uw betrouwbare partner voor elke verbouwing. Met veel vakkennis en precisie zorgen wij ervoor dat uw appartement helemaal naar wens wordt aangepast. Bel 075 300 1716 voor meer informatie en een vrijblijvend adviesgesprek. Voor al uw vragen en een gratis gesprek belt u 075 300 1716.


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1716

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor appartement verbouwen?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!