Direct een aannemer nodig in Haarlem? Bel 075 300 1716 Of vul het formulier in

Werkzaam in Haarlem, hoofdvestiging Wormerveer

Boerderij renoveren Haarlem

Het transformeren van uw boerderij in Haarlem kan een opwindende ervaring zijn. Uw oude boerderijen kunnen door A.S.P. Timmerwerken B.V. worden omgevormd tot moderne en comfortabele woningen. We streven ernaar de karakteristieke uitstraling van de boerderij te houden.

Waarom een boerderij renoveren?

Een boerderij renoveren kan resulteren in vele voordelen, waaronder een aangenamer wooncomfort. Verbeteringen zoals betere isolatie, modernisering van de keuken en badkamers, en het installeren van energiezuinige systemen zijn mogelijk. Het uitvoeren van een gedegen renovatie kan de waarde van uw boerderij aanzienlijk vergroten.

Een renovatie stelt u in staat om de bijzondere historische aspecten van uw boerderij te behouden en te herstellen. Hierdoor blijft de historische sfeer van het pand behouden, terwijl het pand wordt aangepast aan de moderne woonwensen. U kunt vrijblijvend contact opnemen met A.S.P. Timmerwerken B.V. via 075 300 1716 om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. U kunt direct contact opnemen met A.S.P. Timmerwerken B.V. via 075 300 1716 om te bespreken hoe wij kunnen helpen.

Renovatiewerkzaamheden bij boerderijen

Veel eigenaren van oude boerderijen willen graag hun dak en gevel renoveren. Voor iedere woning is een goed geïsoleerd en stevig dak essentieel, maar bij oude boerderijen heeft dit een nog grotere impact. De gevel vormt het gezicht van uw boerderij, waarbij renovatie kan bijdragen aan een betere isolatie.

A.S.P. Timmerwerken B.V. helpt!

Bij grote renovatieprojecten komt een gedetailleerd plan goed van pas, en A.S.P. Timmerwerken B.V. kan u hier volledig in bijstaan. Een ontwerp en budget zijn noodzakelijk, evenals een duidelijke planning voor het verdere traject. Een goede voorbereiding is het halve werk, vooral bij een grootschalige renovatie zoals die van een boerderij.

Het begint allemaal met een gedetailleerde technische inspectie van het gebouw om de huidige conditie vast te stellen en verborgen gebreken te detecteren. Tijdens de inspectie nemen we de fundering, het dak, de gevels en de installaties mee. Vervolgens creëren we een uitvoerig plan dat rekening houdt met alle aspecten van de renovatie.

We stellen een schetsontwerp samen, rekening houdend met uw wensen en de inspectie-uitkomsten. Daarnaast voeren we een haalbaarheidsstudie uit om te bepalen wat er technisch en financieel mogelijk is. Klaar voor een renovatie van uw boerderij in Haarlem of omgeving? Neem vandaag nog contact op met A.S.P. Timmerwerken B.V.!


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1716

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor boerderij renoveren?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!