Direct een aannemer nodig in Haarlem? Bel 075 300 1716 Of vul het formulier in

Nieuwbouw

Wij staan in Haarlem voor u klaar!
Een Aannemer
Werkzaam in Haarlem, hoofdvestiging Wormerveer

Nieuwbouw Haarlem

A.S.P. Timmerwerken B.V. is uw betrouwbare partner voor al uw nieuwbouwambities in Haarlem. Een nieuw huis, een ruime garage, een handige schuur of een grote loods? Wij zijn er om u te helpen. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. ligt de nadruk op vakmanschap, kwaliteit en tevreden klanten.

Uw droomhuis laten bouwen in Haarlem

Het avontuur van het bouwen van een nieuw huis start met een droom en eindigt in een comfortabele plek die u met trots thuis noemt. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. snappen we het belang van dit proces voor u. Uw ideeën en wensen staan voorop en samen werken we aan een onberispelijk ontwerp. Vanaf de eerste tekening tot de laatste steen zorgen wij ervoor dat alles perfect gerealiseerd wordt. Lees hier meer over het laten bouwen van een huis.

Een garage bouwen in Haarlem

Wilt u meer ruimte voor uw auto, gereedschap of hobbyspullen realiseren? Een garage kan de ideale oplossing zijn. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. maken we garages die in lijn zijn met uw huis en uw wensen op het gebied van ruimte en functionaliteit. Zowel voor een enkelvoudige als een dubbele garage met extra opslagruimte kunt u bij ons terecht. Lees hier meer over het laten bouwen van een garage in Haarlem .

Een schuur bouwen in Haarlem

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. zijn we gespecialiseerd in het creëren van schuren die zowel praktisch zijn als perfect aansluiten bij de omgeving van uw terrein. We bespreken met u alle details zoals indeling, materialen en afwerking, zodat uw nieuwe schuur volledig voldoet aan uw wensen. Wilt u meer weten over hoe wij uw ideale schuur kunnen bouwen in Haarlem? Klik hier .

Een loods bouwen in Haarlem

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. bouwen we loodsen die voldoen aan uw specifieke behoeften, of het nu gaat om opslagruimte, een werkplaats of een plek voor uw machines. Met het oog op uw specifieke eisen bouwen wij een loods die zowel praktisch als duurzaam is. Bent u op zoek naar meer details over het bouwen van een loods in Haarlem? Wij bespreken graag uw wensen en werken samen aan een optimale oplossing.

A.S.P. Timmerwerken B.V.: Uw partner in de bouw

Samen met A.S.P. Timmerwerken B.V. wordt uw project succesvol omdat wij met u meedenken. Of het nu gaat om het bouwen van een huis, garage, schuur of loods, wij hebben de expertise om uw plannen tot leven te brengen. We kijken ernaar uit om samen met u aan de slag te gaan in Haarlem. Wij zien er enorm naar uit om samen aan uw project in Haarlem te werken.

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1716

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.