Direct een aannemer nodig in Haarlem? Bel 075 300 1716 Of vul het formulier in

Aanbouw en uitbouw in Haarlem Wij staan in Haarlem voor u klaar!
Een Aannemer
Werkzaam in Haarlem, hoofdvestiging Wormerveer

Aanbouw en uitbouw in Haarlem

Soms groeit de behoefte aan extra ruimte, of wilt u uw huis gewoon moderniseren, dat is waar wij bij A.S.P. Timmerwerken B.V. in beeld komen. Wij bij A.S.P. Timmerwerken B.V. zetten onze expertise in aanbouw en uitbouw in Haarlem in om uw droomhuis te creëren. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. waken we over elke fase van uw project om een moeiteloos en zorgenvrij proces te garanderen.

Wat kan A.S.P. Timmerwerken B.V. voor u doen?

Wij bieden bij A.S.P. Timmerwerken B.V. diverse diensten aan als het gaat om aanbouw en uitbouw in Haarlem. Of u nu droomt van een dakkapel op maat bouwen, een woonkamer uitbouwen, een keuken aanbouwen, of een tuinkamer aanbouwen, wij staan voor u klaar. Elk project wordt door ons met veel zorg en aandacht uitgevoerd, zodat het eindresultaat geheel zal voldoen aan uw wensen.

Dakkapellen op maat maken

Met een dakkapel op uw zolder krijgt u niet alleen extra ruimte en licht, maar het zorgt ook voor een vernieuwde en verbeterde uitstraling van uw woning. Ervaring en vakmanschap komen samen bij A.S.P. Timmerwerken B.V. bij het bouwen van maatwerk dakkapellen. Uw wensen en eisen zijn onze leidraad, en we zorgen ervoor dat het ontwerp volledig aansluit bij de stijl van uw woning. Wij kunnen u hier meer vertellen over het op maat laten maken van een dakkapel.

Uitbouw van de woonkamer

De woonkamer wordt vaak gezien als het hart van uw woning, waar u kunt bijkomen en samen zijn met uw gezin. Een grotere woonkamer betekent niet alleen meer ruimte, maar ook een aangenamere en gezelligere omgeving. We werken nauw samen met u om een uitbouw te realiseren die niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk. De mogelijkheden die wij bieden in Haarlem kunt u hier vinden.

Keuken aanbouw

Culinair bezig zijn wordt een feestje in een ruime, goed ingerichte keuken waar familie en vrienden graag samenkomen. Wanneer uw keuken beperkt is in ruimte of verouderd, overweeg dan een keuken aanbouwen als oplossing. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. staan we voor u klaar om uw droomkeuken waar te maken. Bekijk wat er allemaal mogelijk is voor keuken aanbouwen. Lees hier meer over de mogelijk heden van een keuken aanbouw.

Tuinkamer aanbouwen

Met een tuinkamer trekt u de binnenruimte door naar uw tuin. Het biedt een ideale omgeving om te relaxen, te werken of van de natuur te genieten, ongeacht het weer. Wilt u meer weten over het creëren van een tuinkamer? U kunt meer vinden op onze pagina over het aanbouwen van een tuinkamer.

Neem contact op met A.S.P. Timmerwerken B.V.

Is het tijd om uw woonruimte te verbeteren en uit te breiden? Wilt u meer leefruimte creëren? Wij begeleiden uw project, of het nu een dakkapel, keuken, woonkamer of tuinkamer betreft. Klaar om uw woning op te waarderen en te vergroten?

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1716

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.