De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Een verbouwing in Haarlem

Gaat u uw woning verbouwen? Of het nu gaat om een grote of om een kleine verbouwing, de kans is groot dat u voor de werkzaamheden een aannemer nodig heeft. In Haarlem en omgeving kunt u bij een verbouwing rekenen op de door ons aangedragen professional. Wij kunnen u adviseren over de beste oplossingen voor bijvoorbeeld het creëren van meer leefruimte en kunnen iedere verandering in uw pand faciliteren. We luisteren naar uw wensen en vullen deze aan met een aantal praktische voorstellen. Uiteraard houden wij hierbij rekening met uw budget. Wij staan u graag terzijde!

Creëer ruimte in uw woning

De meest voorkomende reden van een verbouwing is het creëren van meer leefruimte. Dit kunnen wij voor u realiseren voor bijvoorbeeld het plaatsen van een aanbouw of op kleinere schaal door het plaatsen van een dakkapel. Wij hebben veel ervaring met dit soort projecten. Wij weten waar eventuele knelpunten kunnen ontstaan en kunnen u hieromtrent adviseren. Ook met andere verbouwingen hebben wij veel ervaring.

Van tekening tot eindresultaat

Wij verzorgen voor u de ontwerptekeningen, zorgen voor begeleiding van het project en het daadwerkelijke verbouwen zelf. We schetsen voor u een realistisch kostenplaatje en vertellen u precies hoeveel tijd de klus in beslag zal nemen en welke last u hier eventueel van zult ondervinden. In overleg met u stellen wij het beste plan op, voor wij aan uw verbouwing beginnen. Als we er samen uit zijn gekomen, zorgen wij voor het resultaat dat u verwacht! Denkt u in Haarlem of omgeving over het verbouwen van uw woning? Schakelt u dan de hulp in van onze aannemer. U kunt dagelijks contact met ons opnemen.