Aanbouw in Haarlem

Wanneer u heeft besloten uw woning te gaan uitbouwen, staat u aan het begin van een spannend proces. Het aanbouwen van een pand is natuurlijk geweldig; u creëert meer ruimte in uw huidige woning. Het uitbouwen van uw woning kan echter ook een ingewikkeld traject zijn waarbij helaas ook veel mis kan gaan. Bij de volgende projecten doet u er verstandig aan om een professionele en betrouwbare aannemer in te schakelen die u hierbij kan helpen:

  • Dakkapel
  • Serre aanbouw
  • Dakopbouw
  • Uitbouw

Van vergunning

Als u in de regio Haarlem gebruik wilt maken van onze diensten op het gebied van aanbouwingen, bent u verzekerd van kwaliteit en service. Wij geven u de kans om uw ideale aanbouw te ontwerpen. In een gesprek met u komen al uw behoeften aan bod en maken wij samen een tekening. Deze zal precies voldoen aan uw eisen en geheel zijn afgestemd op u en uw medebewoners. Zodra de tekeningen in orde zijn, zullen we zorgen dat een eventuele vergunning geregeld wordt.

Tot perfect eindresultaat

Zodra de gemeente akkoord geeft, beginnen wij met de bouw. Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van materialen van de beste kwaliteit, die uw toekomstige woongenot nog verder zullen bevorderen. Tijdens de bouwwerkzaamheden houden wij u constant op de hoogte van de ontwikkeling, zodat u precies weet wanneer we klaar zijn. Wij verzorgen het project van A tot Z en gaan voor een eindresultaat waar u tevreden mee bent!

In ons bedrijf vindt u een betrouwbare partner bij aanbouw. Uw wensen staan centraal, ons doel is dan ook uitsluitend om u tevreden te stellen.