Direct een aannemer nodig? Bel 075 300 1716 Of vul het formulier in

Werkzaam in Haarlem, hoofdvestiging Wormerveer

Aannemer Haarlem

Welkom bij A.S.P. Timmerwerken B.V., uw vakspecialist en betrouwbare aannemer in Haarlem. Met onze kennis en vakmanschap beloven wij u uitstekende resultaten en een fijne samenwerking. Bij ons vindt u de oplossingen voor renovaties, verbouwingen of compleet nieuwe woningen!

Woning renovatie en verbouwing Haarlem

Het opknappen van uw woning kan uw huis een geheel nieuw leven geven. Onze diensten bij A.S.P. Timmerwerken B.V. lopen uiteen van het aanbrengen van kleine veranderingen tot het realiseren van volledige renovaties. Bij ons krijgt u de mogelijkheid om uw keuken te moderniseren, uw badkamer te vernieuwen of uw woonkamer op te knappen.

Ook appartementen kunnen bij ons terecht voor een breed aanbod aan renovatie- en verbouwingsdiensten. Ongeacht of het een complete renovatie of een specifieke verbouwing betreft. Wij realiseren alle aanpassingen zodat uw woning weer aan uw wensen voldoet.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is dé aannemer voor Haarlem en omgeving

Nieuwbouw Haarlem

Wilt u een huis laten bouwen dat geheel voldoet aan uw wensen? Wij maken uw droom werkelijkheid. Van het selecteren van de beste bouwgrond tot het voltooien van uw droomwoning, wij zijn er voor u. Onze heldere aanpak en focus op kwaliteit maken uw bouwproces eenvoudig en zonder problemen.

Garages en schuren Haarlem

Een schuur of garage kan veel meer zijn dan alleen een opslagruimte. Uw schuur of garage kan door ons getransformeerd worden tot een gezellige woning of een praktische werkplek. Onze vaklui staan garant voor een prachtige afwerking en een efficiënt gebruik van elke ruimte.

Uw aannemer voor diverse projecten in Haarlem en omgeving

Met onderstaande aannemers-diensten is A.S.P. Timmerwerken B.V. uw expert in Haarlem én omstreken!

Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer voor een project in Haarlem of omgeving? Informeer dan bij A.S.P. Timmerwerken B.V. of wij u kunnen bijstaan in uw project! Bel 075 300 1716 of neem vrijblijvend contact op middels onderstaand formulier.

Uw betrouwbare aannemer voor bouwprojecten in Haarlem

Wilt u uw bouwproject beginnen met een duidelijk plan? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een op maat gemaakt voorstel. We komen met plezier naar Haarlem om samen uw plannen door te nemen en de mogelijke oplossingen in kaart te brengen. Bel ons op 075 300 1716 of vul ons contactformulier in. Wij staan voor u klaar! Bel ons op 075 300 1716 of vul ons contactformulier online in. Wij staan paraat om u te helpen!

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1716

Wij helpen u graag verder!

Zoek op de site

Contactformulier

Vraag vrijblijvend een offerte aan!


Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.